Høringssvar

Rudersdal Kommune – Kommuneplan for 2021-2025

Kommunen har just udsendt sin nye kommuneplan for 2021-2025. Den fremlagte kommuneplan er et godt udgangspunkt for at sætte sig ind i kommunens påtænkte indsats på det grønne område og en anledning til at danne sig en mening om hvad vi skal forvente af de valgte politikker omkring natur, miljø og klima.

Kommunen har just udsendt sin nye kommuneplan for 2021-2025. Den fremlagte kommuneplan (https://kommuneplan2021.rudersdal.dk/) er et godt udgangspunkt for at sætte sig ind i kommunens påtænkte indsats på det grønne område og en anledning til at danne sig en mening om hvad vi skal forvente af de valgte politikker omkring natur, miljø og klima.

 Nedenfor kan I læse vores høringssvar til kommuneplanforslaget. Generelt er vi meget tilfredse med den opmærksomhed der er på alt det grønne og blå i kommunen. Der savnes dog en mere forpligtende tilgang, som kommunen kan holdes op på næste gang der skal laves en kommuneplan. Dette kunne f.eks. udmøntes i udformningen af en biodiversitetspolitik, der vil kunne bruges til at vurdere hvordan aktiviteter og konkrete tiltag på kommunens grønne og blå arealer påvirker det sårbare vilde dyre og planteliv.

 

Download vores høringssvar her