Trods kedeligt vejr med truende regnskyer var der mødt 75 deltagere til turen, heraf 8 børn. Flere af deltagerne havde spurgt hvad det kostede, og kunne glæde sig over at turen er et tilbud fra DN Rudersdal til foreningens medlemmer. Ikke-medlemmer er dog også velkomne tit at deltage, det kunne jo være man blev inspireret til at støtte foreningens arbejde.

Vi så godt 50 arter af svampe, og fik en god snak om de giftige arter. Vi fandt flere eksemplarer af grøn fluesvamp og kunne se variationen mellem de fundne svampe. Spiselige arter var der ikke mange af så sent på året, men der var rigeligt med stor løgbruskhat, så alle kunne få lidt krydderi med hjem. Tåge-tragthat imponerede med store hekseringe, og enkelte af deltagerne ville forsøge sig med en svamperet. Men ellers fandt vi rørhatte, skørhatte, mælkehatte, slørhatte, ridderhatte, blækhatte og mange andre og snakkede om slægternes karakteristiske træk.

Alle fik mulighed for at få kurvens indhold kontrolleret inden vi skiltes. Igen i år en god tur med stor spørgelyst og fin stemning.